Työt alkavat

Vaikka varsinainen puurtaminen alkaa toden teolla vasta keväällä, on teatterin to-do -listalla jo melkoinen määrä tehtäviä. Jo tammikuussa kasataan kesän tekemisiin liittyviä listoja, joiden toteuttaminen alkaa suunnittelulla ja pohtimisella. Ja kun eletään sosiaalisen median ja internetin aikaa, nostaa tiedottaminenkin päätään. Sen merkitys kun tuntuu kasvavan vuosi vuodelta.

Meidän teatteri ponnistaa kunnolla käyntiin usein hieman ennen kevättä. Jo tammikuussa tutkiessa kesäteattereita huomaamme joidenkin aloittavan tiedottamistaan vahvasti ja rohkeasti tuoden esille kesän produktiotaan. Me hyppäämme mukaan oman aikataulun mukaan. Usein nousee esille se meidän aikataulu ja se, että meidänkin pitäisi päästä kyytiin jo aikasemmin. Mielellään heti tammi-helmikuun vaihteessa. Mutta aikataulut. Niitä on todella vaikea suunnitella vedenpitäviksi. Kaikki kun liittyy toisiinsa ja pienetkin muutokset teatterin sisällä vaikuttavat siihen, miten valmiita me olemme tiedottamaan tulevan kesän ohjelmistosta. Tänäkin vuonna näyttää, että Patolampiteatterin virallinen tiedotus taipuu lähemmäs kevättä. Eikä se ole huono asia. Tarkoitus kun on olla varma jokaisesta asiasta. Jotta sitten kevään ja kesän mittaan emme joudu syömään sanoja.

Mutta työt ovat alkaneet. Linjat ovat kuumina ja sanoja vaihdetaan. Suunnitelmia jaetaan ja viime vuoden ajatuksia aletaan konkreettisesti toteuttamaan. Voisimme melkein jo nyt sanoa, että taas mennään!

kesäteatteri, katsomo, näyttämö
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös