Kesä saapuu

Aurinko lämmittää ja kesän tuloa ihailee niin ihminen kuin luontokin. Puiden oksat heräävät ja nuput puhkeavat ensimmäiseen vihreään. Kesä saapuu, mutta tänä vuonna hieman haikeana.

Tänään taas muistimme, miten teatterilla on niin erilainen viikko. Tässä kohtaa niin suunnitelmia kuin tekemisiä olisi vaikka muille jakaa. Mutta ei. Juuri nyt lista kaikuu omanlaista tyhjyyttä. Täysin erilainen kevät ja kesä – siltä se ainakin juuri nyt tuntuu. Tietenkin toiminta jatkuu koko ajan. Etänä ja enemmän katsellen tulevaisuutta. Varsinkin syksyä ja sitä, millaisena se mahtaa meille avautua. Tietenkin toivoisimme, että syksyllä mekin voisimme toteuttaa jonkinlaisen tapahtuman, mutta olemme jotenkin varautuneet täydelliseen välivuoteen. Haikea sana. Se välivuosi. Kesän toiminnallisuus kun on ollut meille aina niin korvaamaton. Sekä taloudellisesti että ihan muistojen ja kokemusten kautta.

Mutta tänäänkin, kuten koko lopputalvi ja kevät, me katsomme ja pohdimme. Mitään varmaa kun emme voi sanoa tai tehdä. Mutta mielen virkistää se tieto, että ensi vuosi on jo meillekin jälleen tuttu ja turvallinen. Ainakin niin uskomme 🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös